De Bruyloft Verlovingsringen

Ga naar De Bruyloft voor verlovingsringen

Een tijd geleden wist ik zeker dat ik voor altijd samen met mijn vriendin wil zijn en daarom ben ik van plan om haar ten huwelijk te gaan vragen. Omdat ik natuurlijk eerst een mooi sieraad nodig heb, ben ik langs De Bruyloft Verlovingsringen gegaan samen met mijn beste vriend. Ik had aan hem gevraagd om mee te gaan, omdat hij mijn vriendin ook heel erg goed kent. Wij hadden tegen mijn vriendin gezegd dat wij samen naar een nieuwe auto voor hem gingen kijken. Het is zo leuk om te zien dat zij echt helemaal niets door heeft. Toen wij onderweg waren naar de winkel, hadden wij het over het aanzoek. Hij vroeg of ik al een plan had bedacht. Ik was van plan om op mijn knieën te gaan op de plek waar wij elkaar voor het eerst hadden ontmoet, dat was in het rijksmuseum.

De Bruyloft Verlovingsringen

Een prachtig sieraad

Toen mijn beste vriend en ik aankwamen bij De Bruyloft zagen wij gelijk prachtige  verlovingsringen liggen. Wij hadden geen idee dat er zoveel verschillende modellen zouden zijn. Omdat wij niet goed wisten waar wij moesten beginnen, vroegen wij een medewerker om hulp. Samen met hem bekeken wij alle modellen. Over elk sieraad had hij wel wat te vertellen. Ik wist dat mijn vriendin van subtiele sieraden hielt. De medewerker kwam aan met een prachtige gouden sieraad met een kleine diamant erin. Toen ik die zag, wist ik gelijk dat ik die wilde hebben om mijn vriendin ten huwelijk mee te vragen.

De Bruyloft Verlovingsringen