Dit is alles wat je moet weten over far cry 6

De nieuwe Far Cry is hier en ik heb het kunnen spelen. Hier ga ik je alles vertellen wat je moet weten voordat je het spel zelf gaat spelen. Ten eerste: Je kunt het spel het beste kopen op de Ubisoft Store. Dan krijg je extra perks zoals makkelijke achievements en andere bonussen. Je hoeft ook niet de vorige Far Cry spellen gespeeld te hebben voordat je Far Cry 6 gespeeld hebt. Ze staan allemaal op zichzelf. Dat is op zich heel mooi want dan kun je zo een nieuw spel uit de serie spelen zonder de moeite te hoeven investeren voor andere spellen.

De beste console?

Je denkt dat far cry ps5 een goed idee is maar de PC versie is nog steeds de beste versie die je kunt hebben eigenlijk. Op PC kun je de beste graphics hebben en je kunt ze uitgebreid aanpassen. Ook geeft de PC versie je de mogelijkheid om het spel aan te passen met mods of trainers. Trainers zijn kleine programma’s die je cheats geven in spellen. Je kunt daar echt heel erg veel lol mee beleven door bepaalde dingen aan te zetten. Vooral GTA V heeft een paar goede die we hopelijk ook in Far Cry 6 kunnen hebben.

Nieuwe dingen

Hoewel Far Cry 6 in principe hetzelfde is als alle andere Far Cry spellen zijn er een paar kleine verschillen. Een belangrijk verschil is dat je je wapen nu kan verstoppen in je kleding en onopgemerkt over straat kan lopen. Dus je wordt niet aangevallen door soldaten van de dictatuur. Dat is handig in een stad waar je niet zomaar de bosjes in kunt om je te verbergen en je meer in de menigte moet opgaan. Ook zijn er resolve wapens die speciale perks hebben om je meer unieke opties te geven tijdens het spelen. Ook heb je nu een heat systeem waardoor je moet oppassen met wat je doet wat als je teveel rotzooi trapt kun je niet meer zo rustig over straat lopen. Al met al zijn er toch een paar leuke toevoegingen in Far Cry 6 met daarbij ook een nieuwe speeltuin.